screenshot Straatnamen van Delft for iphone

Straatnamen van Delft

Herkomst en betekenis van alle straatnamen van Delft

Beschikbaar in de app store Beschikbaar in Google play

Privacyverklaring

De app Straatnamen van Delft biedt een functie 'In de buurt'. Daarmee kun je de app vragen om te tonen welke straten in de buurt liggen van de locatie waar je je op dat moment bevindt. Bij gebruik van deze functie worden je locatiegegevens (lengte- en breedtegraad) opgevraagd. Deze gegevens worden binnen de app op je telefoon gebruikt. De gegevens worden niet online door ons opgeslagen of verwerkt, en ook nooit met externe partijen gedeeld. Bij het eerste gebruik van de app en in de instellingen op je telefoon kun je de app toestemming geven om je locatiegegevens op deze manier te gebruiken.

In deze app maken wij gebruik van Google Maps (API) van Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Ierland (“Google”). Door gebruik te maken van deze service kun je de straten uit de app op de kaart bekijken. Bij het gebruik van de kaart van Google Maps wordt informatie over het gebruik (bijv. je IP-adres, loctie en datum) doorgegeven aan servers van Google. Google slaat uw gegevens als gebruiksprofielen op en gebruikt ze voor doeleinden als reclame, marktonderzoek en/of maatwerk opmaak van zijn website. Een dergelijke analyse gebeurt met name (zelfs voor niet-ingelogde gebruikers) voor het leveren van maatwerk klantgerichte reclame en om andere gebruikers van het Google netwerk over uw activiteiten op onze internetpresentatie te informeren. Je hebt het recht om bezwaar te maken tegen de vorming van deze gebruikersprofielen, waarbij je je voor de uitoefening van dit recht direct tot Google moet wenden. Indien er sprake is van overdracht van persoonsgegevens aan Google LLC., met hoofdvestiging in de VS, is Google LLC. gecertificeerd onder de overeenkomst EU-US 'Privacy Shield' voor het uitwisselen van persoonsgegevens, dat de naleving van het in de EU geldende gegevensbeschermingsniveau garandeert. Je kunt hier het certificaat bekijken: https://www.privacyshield.gov/list. De gebruiksvoorwaarden van Google kunnen worden bekeken op https://www.google.com/intl/nl/policies/terms/regional.html, de aanvullende gebruiksvoorwaarden voor Google Maps vind je op https://www.google.com/intl/nl_NL/help/terms_maps.html Uitgebreide informatie over gegevensbescherming gerelateerd aan het gebruik van Google Maps vind je op de website van Google (“Google Privacy Policy”):
https://policies.google.com/privacy?hl=nl

Met uitzondering van het gebruik van locatiegegevens en Google Maps worden er bij gebruik van de app geen persoonsgegevens verwerkt.

De app Straatnamen van Delft is ontwikkeld door Tremani.

Geef ons feedback!

Heb je een foutje gevonden? Een interessante aanvulling? Een compliment? Dan horen we dat graag! Stuur een e-mail naar:

Wil je ook een mooie straatnamen-app voor je eigen gemeente? Dat kan! Neem daarvoor contact op met Tremani: